## 2018 Kansas Fall Seminar



11-14-18

Agenda

**TopGolf** 

**Overland Park, KS** 

## 2018 Fall Meeting Seminar

TopGolf, 10611 Nall Ave, Overland Park, KS 66207

8:00 a.m.	<b>Welcome</b> by Tim Graham, Jr. EA Kansas NATP Education Chairman	5 minutes
8:05 a.m.	199A, QBI, Examples & Ideas John Sheeley, EA	110 minutes
9:55 a.m.	Break	15 minutes
10:10 a.m.	199A, QBI, Examples and Ideas John Sheeley, EA	110 minutes
12:00 p.m.	Lunch	60 minutes
1:00 p.m.	Tax Reporting Issues of the Sharing Economy John Sheeley, EA	110 minutes
2:50 p.m.	Break	15 minutes
3:05 p.m.	Tax Court Cases of 2018 and 2017 Which You Missed (and Why they are important to your Practice) John Sheeley, EA	110 minutes
4:55 p.m.	Closing	